„Viimane võllamees“



Lavastaja: Üllar Saaremäe
Osades: Raivo E. Tamm, Indrek Apinis, Margus Grosnõi, Jaune Kimmel, Madis Mäeorg, Tiina Mälberg, Eduard Salmistu, Toomas Suuman, Tarvo Sõmer, Tarmo Tagamets, Velvo Väli, Imre Õunapuu
Sisu: Endist timukat vaevab kahtlus, et tema viimane hukatu sai poodud põhjuseta. Tema baari ilmub ühel päeval kahtlane mees, kes tahab igati muljet jätta, et tema ongi need kuriteod korda saatnud, mille eest too mees hukati. Kui mängu tuleb ka timuka teismeline tütar, siis lõpeb asi omakohtuga.
Teater: Rakvere Teater
Koht: Loodi kuivati
Kuupäev: 27.06.2017
Mulje: Vaimukas ja küllaltki köitev tükk. Mis natuke segas, oli selle kuivati kummaline akustika. Mulle meeldis Raivo E. Tamme hillitsetud väärikas koomika, kõik teised tundusid tema kõrval õige pisut üle mängivat.
Mis mõtted tekkisid? Kuivati kõrvalhoones oli näitus surmanuhtlusest Inglismaal. Ühest küljest huvitav ja informatiivne, valmistas etenduseks ette. Teisest küljest tekkis tunne, et see näitus püüab kujundada vaataja suhtumist – „onju, surmanuhtlus on vale ja halb?“. Ma ei suhtu surmanuhtlusesse mitte kuidagi ja kahjuks ei õnnestunud ka sel etendusel minus mingit suhtumist kujundada. Minu jaoks oli see meelelahutuslik komöödia, mida üritati serveerida probleemikastmes.
Hinne: 8.

Vt ka kultuuritarbija blogi või Danzumehe blogi.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

"Pilvede värvid"

"Aasta täis draamat"

"Libahunt"