"See kõik on tema"

Lavastaja: Helen Rekkor
Osades: Tiina Mälberg, Imre Õunapuu
Sisu: Ema ja teismeline poeg on pärast pereisa surma kaotanud igasuguse kontakti ja ema püüab pojaga lähedust uuesti saavutada, teeseldes Facebookis teismelist tüdrukut.
Teater: Rakvere Teater
Koht: Rakvere Teatri väike maja
Kuupäev: 28.04.2017
Mulje: Elu on üks hädaorg, eriti siin Eesti kaamoses, ja enese vajaduste normaalne väljendamine teisele inimesele on maailma kõige raskem asi.
Mis mõtted tekkisid? Pool etendusest oli salvestatud: näitlejate tekst jooksis lindilt, seinale näidati huvitavaid varjukujusid - hea ja odav? Näitlejad omavahel ei rääkinud, etenduse sisu selgus vestlusest nähtamatute telefonisõpradega, keda meile ei tutvustatud, ja salvestatud FB-vestlustest. Midagi polnud teha, mulle tundus selle ema tegu kergelt perversne. Ma ei tea, mis ma ise samas olukorras teeksin, aga ilmselt ta ei teadvustanud riski oma pojaga suhe surmani ära rikkuda. Ilmselt ei teadvustanud endale seda riski ka näidendi autor Andrei Ivanov. Saalis istus palju teismelisi, keda ajas itsitama näitlejate püüdlikkus netilühendeid hääldada ("Krt! Lol!"). Oli tunda mõtet "Lubjakad!". Ühesõnaga: üsna vaevaline vaatamine minu jaoks.
Hinne: 5.
Pilt Andrei Ivanovi blogist.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

"Pilvede värvid"

"Aasta täis draamat"

"Libahunt"